top of page

Beställning av lekplatsutrustning och utemöbler

Det är lätt att handla eller begära en offert via Lekplatsinspektion.se

Att begära en offert görs via boka@lekplatsinspektion.se
Om ni har några frågor så går det att ringa oss på eftermiddagar Mån-tors mellan 12.00 16.00 på telefon 073-033 14 06

En offertförfrågan är inte ett bindande avtal. Vi måste få in en skriftlig beställning för detta.
Sedan bekräftar vi via epost att beställningen är klar (Orderbekräftelse).

Betalning

Priser anges i svenska kronor exklusive moms. För varor tillkommer frakt.
30 dagar netto för besiktningar. Förskottsbetalning på lekredskap, gym samt möbler.

Leveransvillkor

Dessa villkor tillämpas på de produkter och tjänster som levereras till kunden av Lekplatsinspektion.se.

Lekplatsinspektion.se är skyldig att tillhandahålla tjänsten på avtalad tid, eller om leveranstidpunkten inte har gjorts uttrycklig enligt överenskommelse, inom en rimlig tid av kontraktet.

Leveranserna är produktspecifika, oftast beroende på produkt och lagersituationen. Från 7–60 dagar. Leverans av produkt kan skilja sig från ovanstående på grund av förseningar. Förseningar skall meddelas till beställaren så fort som möjligt.

Produkten levereras till kund och kunden bör kontrollera förpackningen externt. Eventuella transportskador skall registreras i fraktsedeln före undertecknandet av leveransen, Utan anmärkning på transportsedeln så utgår ingen ersättning för eventuell transportskada.

Produkterna levereras som regel i delar eller i större paket, beroende på produkt. Monteringsanvisning medföljer.

Garantier

Alla våra produkter har en garanti som utfärdats av tillverkaren. Garantitiden varierar beroende på produkt 2–10 år. Garantitiden börjar från leveransdagen. Produktgaranti byte eller reparation förlänger inte den ursprungliga garantiperioden för produkten. Garantin täcker hållfasthet, som orsakas av materialfel eller produktionsfel. Garantin gäller endast under förutsättning att grunden, installation och underhåll har utförts på ett lämpligt sätt i enlighet med Lekplatsinspektion.se eller tillverkarens instruktioner för produkten.

Garantin gäller inte om det är sannolikt att försämringen eller fel på produkten på grund av slarv, bristande underhåll, vandalism, olycka, felaktig hantering, användning, installation eller någon annan fråga som uppkommer från köparens sida. Garantin täcker inte normalt slitage, tårflöde, fjällning på undersidan av trä, korrosion (metalldelar), felaktiga färgytor, mindre sprickor eller trä för att vrider sig. Om produkten installeras närmare än 200 meter från strand eller vatten är garantitiden hälften av den normala garantitiden, men högst 2 år. Garantin skall ersättas med nya delar för att byta ut de defekta eller skadade delarna. Garantin omfattar fri leverans av reservdelar till kunden. Garantin täcker inte utbyte arbete av skadade delar (demontering och montering), men kunden är ansvarig för installationer av andra ersättningsdelar. Om den ursprungliga installationen utförts av Lekplatsinspektion.se, så skall Lekplatsinspektion.se ansvara för att byta ut reservdelar. leverans av reservdelar skall alltid komma överens med kunden, leveranstider varierar beroende på tillgången från 7–60 dagar. Kunden måste anmäla felet omedelbart och senast tre månader efter upptäckten av felet.

Privatkunder har en 30-dagars returrätt i enlighet med konsumentskyddslagen från leveransdag. Ångerrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter.

Kunden har rätt att öppna förpackningen för att undersöka och prova produkterna utan att förlora ångerrätten. Returen av produkten står köparen för. Beställaren är skyldig att packa produkten för returtransport.

bottom of page